je to teprve v začátku ještě ke všemu mi došel surf.. takže nějaké otřepy , jak je u mně zvikem tak pokulhává čistota stavby atd.. to budu ještě dolaďovat, není to úplně co jsem chtěl ale čert mi byl dlužen ten technickej manuál co jsem našel , protože od té doby jen upravuju a furt to mám ošklivý...jsem z toho zoufalejj, no ale snad to není až tak kritický...
Přílohy
Naposledy upravil nunymaster dne 13 říj 2009, 17:46, celkově upraveno 1
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"
Pěkné....zajímavé.Jen na to,jak se s tím děláš by to chtělo pohrát si s tím komplexněji.Vytahat detaily a tak...Třeba ty kůly co mají být rameny zrcátek...vypadají děsně.
To je fofr Luďku... já ten model ještě ani nemám...musim se polepšit a hned vzít alespoň dva. Ty detaily a držáky zrcátek by to chtělo udělat z drátku.
taky si asi ještě jeden dokoupím jen nevím jak na kola abych je nezmrvil no snad se to povede , díky za kritiku , je to pravda když teď na to koukám tak budu muset opravit i tohle tak to asi ani do vánoc nebude ,...
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"
ja nevím myslíš ??? ja to dělal podle manuálu je možný že to zkresluje...ty zrcátka možná , tak to ještě zkouknu a kdyžtak to předělám , ono se to už táhne dost dlouho a detaily mi žačínají utíkat...
Přílohy
tak snad fáze před dokončením jen dodělat a dobarvit pár detailů . mně spíš jde o to jestli to mám víc zaprášit a dát nějaké odřeniny??? zjistil sem že ta korba je i tak dost velká a tak přidám nějaké batohy a na střechu plachtu atd...
Přílohy
Mooc pekna predloha a supr zpracovani ... a nejen na 72! Tankograd mam sesit primo na tyhle guntrucky, tam urcite najdes jak vypadaj v realu. Ja osobne bych to uz vic nespinil a pridal predevsim takovy veci jako munici, lednicku, kartony s vodou atd. Jirka