Posílám k zhlédnutí pár foteček Blaňase.Snažil jsem se ho trošku vylepšit tak sem brzdné štíty postavil otevřené a vztlakovky vysunuté.Myslím že mu to prospělo
No, už som sa zľakol, že ho za mňa niekto dokončil a dal ho do galérie. Chvála bohu, ešte stále odpočíva v skrini Tiež som sa rozhodol vysunúť na ňom čo sa dá, preryť ho a onitovať. Neviem nájsť silu... Inak je pekný, tie pásky prekrývajúce spoj medzi krídlom a trupom sa mi zdajú dosť hrubé. Vypadajú ako oceľová pásovina. Ovšem ty si našiel silu dokončiť ho a ja nie...
Rado Sucháň 50 rokov
«Never in the field of human conflict was so much owed, by so many, to so few»
Díky za pochvaly .Jinak Blaníka mám ještě jednoho v krabičce ale má prasklou kabinku tak musím udělat kopyto a vytáhnout novou.S turbínou je to dobrý nápad .Myslím že je pár fotek v AEROHOBBY tak to omrknu .Určitě by to byl nevšední kousek do zbírky.
Ten stříbrný povrch je fakt super. Čím jsi ho dělal???
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek "Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími "Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským, že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
Povedený Blaník, povedený! Nápad na konverzi s proudovým motorem je opravdu zajímavý a lákavý. Ještě se dopátrat rozměrů "motorové gondoly" a nějaké fotky cokpitu ...
Petr Koliba - bývalý člen bývalého klubu KPM Apolo Kopřivnice