meniskus píše:pochnopil sem to spravne: Lihove rovna se akrylove ?
Valdez píše:Rád bych se v souvislosti s lihovkama zeptal, jak se snesou s Gunze H...
David Galuška píše:Možná tady ten dotaz už byl, ale myslím že odpovědět ano- ne není zase tak náročný. Nejsem chemik ale zdravej rozum mi říká, že když jdou akrylový Tamiye ředit lihem tak lihový agamy sou jasný, že jdou taky lihem. ALE od kolegy Kubrta jsem se naučil přidávat do barev Gunze a akrylových Tamiyi akrylovej lesklej lak tamyia. A jak už sem psal tak rozum mi říká že, by tenhle lak měl jít i do lihových agam. Co vy na to? A co retarder? Díky
Čeněk Šmíd píše:David Galuška píše:Možná tady ten dotaz už byl, ale myslím že odpovědět ano- ne není zase tak náročný. Nejsem chemik ale zdravej rozum mi říká, že když jdou akrylový Tamiye ředit lihem tak lihový agamy sou jasný, že jdou taky lihem. ALE od kolegy Kubrta jsem se naučil přidávat do barev Gunze a akrylových Tamiyi akrylovej lesklej lak tamyia. A jak už sem psal tak rozum mi říká že, by tenhle lak měl jít i do lihových agam. Co vy na to? A co retarder? Díky
Vidíš a já je ředil ředidlem na Gunze C a perfektní výsledky..
Zpět na Jak na to ?? Modelářská poradna
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků