Jinak jsem se s Téčkem zúčastnil výstavy v Mladé Boleslavi a v bodované kategorii jsem se umístil na třetím místě . No napoprvé si myslím , že úspěch .Hlavně nevím jestli jsem měl správně dokumentaci . Za mnou skončil člověk s totálním vrakem Half tracka ze kterého jsem si sednul na prd.l . Myslím si , že měl na lepší umístění . Jelikož hodnocení nerozumím a jsem v tomto směru laik , tak to je jen můj dojem nic víc . Čeho jsem si , ale všiml je odstín barev vystavovaných modelů . U většiny modelů mi připadly hodně světlé a u některých až moc . Já jsem se zúčastnil s tímto Téčkem a s T34/76 Hippe a připadly v porovnání s ostatními tmavé a nevýrazné . Chci se tedy zeptat jestli to je kvůli vynikutí tak schválně tak světlé .
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Dolin píše:Tý mede....já jich mám taky 7!!! Prva mám tu s kolama z pantheru tak se můžeš přifařit do "76" a pak mě čeká Svobodovská "85"!!....pak těch zbylých 5...
Hele draku skočím tedy do 76ky model 42/43 . Budu muset , ale vymyslet nějakou kamo . Abych pravdu řekl , tak jsem měl v plánu vyhořelý vrak .