No jen tak zajímavě svítí ty kulaté dekly na motoru ale jinak u mě PARÁDA!!!
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
aj keď moduláciu vôbec nemusím, tak nakoniec si myslím, že si to zvládol fakt dobre na tvoj vek Jediné čo mi nereže do okálú sú die svetlé dekly, "serepetičky" a madla
Mal si si zohnať a naštudovať podklady...... Návod sú pre mňa dostatočné podklady.
Najviac sa mi páčia muchotrávky ...modulácia mi akosi nevezie(hold stará škola),ale zvládol si to dost dobre len tie olemované zásahy svetlou sa mi zdajú mimo realitu
ojebávání....to je neřest, kterů dostaneš u zakázek bylo to takové prázdné, tak sem si udělal pár hub. sů tam aj hříbky on je to dělané z nejakého testovacího poligonu, takže to lemování by mělo byt podle mě pro lepší orientaci při míření jinak díky moc
jo a zbyšku, barva je Tamiya tanková šedá + bílá a na spodku je to stříkl lesklů černů, jako všecky tmavé místa
Velice pěkné, moc se mi to líbí i když modulaci vůbec nechápu a zřejmě se s ní ve zbytku života ani nepotkám, jelikož můj modelářský přítel č.1 je štěteček s molitanem
Ty houby jsou špičkové můžu se zeptat jak si je vyráběl, nebo jsou to hotové výlisky???
díky moc...houby sem vyráběl takto: nemastná guma tack-it - do toho vmáčknutá násada do frézky - dvousložkový tmel. paráda je, že ta guma docela dobře drží tvar a jde to pak z ní pěkně vylůpnůt