po nějaké době další dokončený model. Byla to taková spontální reakce. Začlo to lehkým psychyckým nátlakem ze strany některých brněnských modelářů

Každopádně ještě že jsem nejdříve řízl do plastiku a teprve po té začal řešit nějaké podklady. To by zřejmě došlo na výše zmíněná slova. To že Fujimka je trochu mimo jsem věděl, ale totální zrada přišla, když jsem zjistil, že verze MF a Bis mají jiný "hrb". Touto otázkou jsem se zabýval později, nebotˇ pokud vidím na rámečku MF i Bis říkám si, že tedy není rozdíl. Navíc krabičková verze je MF.

A tedˇ k modelu samotnému. Staví se velice slušně, nebýt toho, že jsem křídla lámal a lepil navícekrát, úplná pohoda. Nevím jestli to bylo rukama, každopádně doporučuji věnovat geometrii křídel zvýšenou pozornost. Až po přilepení podvozku jsem zjistil, že negativní vzepětí jsem dal moc velké a letadlo sedělo velice nepřirozeně.
Kamufláž (dekály jsou od HDQ decals) má zobrazovat stroj z ruských dodávek. Letoun měl původně sloužit v r. 1970- 71 u 135 IAP sovětských soudruhů "poradců" jako pomoc při vzdušné ochraně Egypta proti... no však vy víte komu

Co říci závěrem, řádků na téma nejlepší MIG-21 v 1/72 jsem četl dost a je velkou ostudou, že tak slavný typ už dávno nepřitáhl pozornost nějakého výrobce. (Eduard bude kdo-ví kdy). Časem asi koupím Bílka, nebo Zvezdu, nebo holt budu čekat. Ale každopádně tohodle Miga jsem Pavle postavil !!!

Naposledy upravil David Koktavý dne 24 srp 2009, 20:29, celkově upraveno 1