Na prvotinku pekné Ak smiem, tak len pár rád...štruktúru panciera nabudúce radšej jemnejšiu, alebo ju vynechaj, očudenie úsťovky je snáď až moc a ešte ja osobne by som ubral trocha zaprášenia z vrchu korby. Ber to iba ako moje postrehy
No nevim jestli by měli u Berlína případně v Německu 1945 napsané němci "Moskau" .......ale třeba recesisti no Jako prvotina OK!!
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
ďakujem za postrehy, ten ukazovateľ mal byť akože narýchlo postavený,aby vedeli ktorým smerom utekať , tá štruktúra panciera, no to je tým, že nevlastním striek. pištoľ a maľovať štetcom som zavrhol,nakoľko som si nebol istý ako to zvládnem, tak som použil akrylový sprej, a ono to robí také jemné zrno. No povedal som si,že pri tankoch to až tak nevadí. V dohľadnej dobe sa dúfam prepracujem k pištoli,a potom by to malo byť OK. Ešte raz dík
Bol to môj prvý model asi po 15 rokoch ak nie viac,takže veľmi porovnávať nemám s čím, ale kvalita podľa mňa výborná, niektoré veci som si dorobil,ale výlisky ostré,jemné,dobrý plast, dobrý návod, skladateľ né bez veľkého tmelenia,naozaj dobrý model, teraz robím T34 od UM a to sa asi nedá porovnať, Italerka zatiaľ vyhráva.