Zdeněk Fabík píše:Dělej to, jak uznáš za vhodné, ale použít chrom na povrch NMF letadla z Pacifiku není to pravé - můj názor. Barevná fotka je naleštěný udržovaný warbird.
Ale je to Tvůj model a nenechej se mým pruděním otrávit, přeji úspěch a hezký model!
Za prudění bych tohle určitě nepovažoval, rád si poslechnu jakýkoliv názor, jinak bych to na fórum nevystavoval.
Je mi jasné, že je to warbird, ale takhle naleštěný povrch s Alcadem nedosáhnu, ani kdybych chtěl. Tím chromem jsem jenom odlišoval dva panely, ale už jsem to přefoukl.
A díky za přání.
Jakub Vilingr píše:"Četl jsme varování na lesklej černej základ od Alcladu, prej má tendence časem praskat. Jinak chrom je taková zvláštní barva oproti těm odstatním a myslím, že ti to zreagovalo s tím zbytkem. Osobně bych raději použil white aluminium, aluminium, duraluminium či dull aluminium nebo něco takovýho. Tu chrome silver asi nee"
Ten chrom je fakt potvora, při maskování se jako jediný z Alcadů lepil na maskovací pásku.
Černý základ od Alcadu používám rok, musím se podívat na starší modely, jeden nikdy neví

Kamufláž je pro zbabělce
Sovětský důstojník r. 1943
Sovětský důstojník r. 1943