Jo tolik krásných modelů v malém měřítku a jeden hezčí než druhý i já se přidám nebo to nemá chybu.Ta produktivita je zdrcující.....moc chválím....jsou nádherné.David
Tohle nemá cenu komentovat, když to vidím, tak si říkám, že bych toho měl nechat. Já postavím 20 modelů za rok a Honza za měsíc a navíc v top kvalitě. Výborný.
Modelařím 1/72 přes 37 let sobě pro radost a spoustu toho neumím. Nejradši sochám modely z kousků plastu, polyuretanu, nebaví mě malovat model na model.
Díky všem za reakce...kdyby nebyla taková vedra, tak sem hodim další kusy, ale nebaví mě to se u modelů potit. Ten model na 4 fotce je Kugelpanzer.... Taková divná věc.
Dolin píše:Jako hodně dobře vyfocené!!!!! A Somua a první T-72 (či co to je) - TOP!!
Doline, si děláš srandu??? Ty nevíš co to je a kde to bylo vyrobeno? Já spolíhám na to, že jakmile se zase vrhnu do modýlků jen co dostavím tu podkrovku, nechám si od tebe schválit detaily na technice aby to sedělo jako prdel na hrnci a ty píšeš, že nevíš co je první stroj!!! Myslím to vážně i když dávám smajlíka. Já si taky jen myslím že to je nějaká dvaasedmdesátka nebo osmdesátka nebo devadesátka... Ale já mám teď na starosti omítání, sádrokartonáž, špalety, parapety, kotel, izolaci domku...
Je dobré padnout za svoji vlast. Ale je ještě lepší přinutit ty druhý bastardy, aby padli za tu svoji.
gen. Georg S. Patton, velitel 3 US Army v Evropě