Díky moc, díry po kulkách možná, zkusím co se dá dělat. Ten pluh, nevim, koukal jsem na google, už to mam trochu v hlavě, ale asi stejnak nakonec skončí pod oknem
vypada to važně moc hezky, me se to libi. mozna par tech zasahu z ručnich zbrani by se hodilo ale neprehanel bych to. mozna si to uzž psal ale od ceho ma byt ta zborena zed? vybuch?
dík, zeď by měla být zbořená zřejmě od nějakého granátu, tedy výbuch. Pak ale zase můžeme spekulovat o tom, proč celý barák nevyhořel Je možné že je to jen třeba od panzerfaustu, nebo děla nějaké malé ráže. Neřešil jsem to, asi je to chyba, ale myslím, že to celkový dojem nekazí, to alespoň vyplývá z vašich reakcí. Teď jsem byl 4 dny pryč, u prarodičů. Bylo plno volného času a tak jsem přemýšlel, jak diorámku zaplnit aby to bylo kompozičně dobré. Nakonec v části 2 bude studna, kamenná vlastní výroby + kadibudka a ještě nějaké drobnosti jako vědro, nějaké nářadí a tak.
Ten roh baráku mohl vzniknout úplně jednoduše. Mamka vyprávěla, jak v 68 přijeli ti kokoti ze stepi a v její vesnici na Slovensku nějaký moloděc blbě zatočil s tankem, no a roh hospody byl v troubě.
Naposledy upravil VojtaH dne 23 črc 2009, 17:33, celkově upraveno 1
Jsem tu s dalším pokrokem. Z balzy jsem udělal plůtek, zatím jen v základní barvě. Představuji si za ním nějaký záhonek se slunečnicema, ty by měly celou diorámku trochu oživit svou pěknou žlutou barvou. Domek jen položen, proto ta fuka mezi ním a zemí:) Napravo je trochu vidět kostra budoucí kadibudky. Ještě jsem zapoměl, celou plochu za nedlouho pokryje statická tráva, zatím není jen proto, abych se lépe dostal k barvení.
Abyste si nemysleli že nepracuji. Dodělal jsem kadibudku, a snažím se lepit nějakou vegetaci, trávu. Jen mám menší problém, mám nějakou alergii, tak vždycky do tý statický trávy kýchnu a mam ji všude jen ne na diorámce. Kadibudka je snad již hotova: