chtělo by to někoho kdo se v tom víc vyzná. Podle fotek je ale zřejmé že minimálně náběžná hrana až po křidélka měla lem vždy. Otázkou je zda i na odtokové hraně křídel byla tato linka vždy. Tam většinou fotografovén nefotili
Heeezkýýý, gratuluji, moc podařený progres. Na první model..... Zatím těžko hodnotit patinu spodní části. Připadá mi až moc výrazná a poněkud hrubší, ale zrovna v tomto ohledu je foťák moc zrádný. Ostatně ta patina tmavé kamufláže z horní strany, která tě čeká je stejně zrádná. Co se týká té linky, přetažené kamufláže na spodní stranu. Tak zde se jeví na fotkách opravdu nepatrně přatažená v oblasti náběžné hrany a koncového oblouku křídla. Ale například na půdorysech v Ospreyi není kreslená.
Pan Vlastimil mě asi zase přetrhne,jak hada..ale k té lince..kolem NP a VOP..: Na této fotce by se snad dalo s jeho slovy souhlasit..asi na tomto konkrétním letounu linka přechází až na spodek..na druhé fotce je muzeální kousek,který má tu linku bezdebat..
Sopwitova letadla měla dost zvláštní profil..s docela ostrou náběžkou..pokud barva nepřesahovala..bylo se čeho chytit.. Nicméně ten rozdíl bude asi (PODLE MĚ) ve výrobci toho kterého letounu..protože si každý výrobce často vysvětloval barevný finiš letounu dle svého..
Merťo..barevný finiš Tvého modelu je naprosto špičkový..! Odstín barvy si myslím je hoodně přesný..a spodek..? Perfekt..!
Přílohy
01-Sopwith Triplane_v1a2.jpg (16.34 KiB) Zobrazeno 1437 krát
Nepřetrhne...mě těší že moje N4521 (hruzostavba ze Směru) to je to torzo na první fotce asi tuto linku nemá a já ji na modelu rovněž nemám
Přesto všechno bych ji tam udělal. Aspoň po křidélka. Model pak vypadá líp. Zvýrazní se kontury při pohledu zespod. Koukal jsem i na jiné RAF,RFC,RNAS letadla a povětšinou se tam cosi na fotkách rýsuje. Tedy pokud je letadlo natřeno shora PC 10 nebo 12 a fotka není dvacetkrát po sobě polita černou kávou a nošena 25 let v zadní kapse od riflí
A vzheldem k tomu že Černou Marušku fotili opět jen zezadu nechám vše na von mertensovi
no, vazeny, jako vzdy mne ta stavba trochu protachla, Hellboye ne sticham ani sledovat Jinak, chtel sem zduraznit konstrukce ocasu a kdyz mne to nepovedlo podle predstav, pouzil sem na odstraneni skod redidlo (ktere bohuzel spletl), ktere mne prfektne odstranilo ne jen skody, ale samotny ocas take... tak ze nechtene sem na tom momentalne tahle
ufff...vazne na dnesek mam toho vic nez dost, kevsemu sem to delal v prestavkach...Tak ze pokroki, novy ocas,nasazen VOP, zrejme zdurazneni portu, jak na krydlech tak na trupu, no a kozeny limecek...pro dnesek
Přílohy
Naposledy upravil von Mertens dne 11 črc 2009, 17:08, celkově upraveno 1