No moc pěknej modýlek.. ale koukal jsem že jsi dal ty náhradní pneumatiky obráceně....tu stranu která nemá být vidět......si dal ven...zatímco tu s detajly disku jsi dal ke kabině......a nechybí ti rakety???když je takhle v bojový pozici??? jinak mooc pěkný
Cílem války není padnout za svou vlast, ale donutit ty parchanty na druhý straně, aby padli za svou... ........... George S. Patton .........
ahoj dovolil bych si tady vložit link na moji katiushi viewtopic.php?f=7&t=23751 , je tam i odkaz na stavbu kde se rakety tohoto modelu docela dost rozebírali a musím uznat že ve stavebnici stály za starou bačkoru, řešení že to postavím bez nich se mi taky honilo hlavou, ale nakonec mi to nedalo a myslím že model vypadá opravdu lépe... chci tím říct že i tvuj model by to náramě oživilo určitě se nad tím zamysli... jinak tvuj model se mi moc líbí v brně stáli s tím mojím kousek od sebe a tak sem si to mohl prohlídnout pěkně na živo, líbí se mi zavřený plechy přes okna... PS: ty rezerva otoč celí model to kazí