Dolin píše:No dá se to,.....celkem![]()
![]()
![]()
Pěkné!! Pajdula je taky parádní!!![]()

Dolin píše:No dá se to,.....celkem![]()
![]()
![]()
Pěkné!! Pajdula je taky parádní!!![]()
curahee píše:Mě osobně se hlavně líbí ta figura,je to kumšt jí pěkně udělat.
Black Goat píše:Musím povedať, že je to echt unikát. Farby na kamo sú takmer také isté, ako mám ja, patina sa už líši vďaka tvojmu štýlu. Nechcem tu však porovnávať tvoj a môj ešte nehotový hetzer.... stroj proste vyzerá ako naozaj opustený, tentokrát mi ani nebije do očí ešte stály lesk kovu na kolesách a pásoch. Podložka vyzerá maximálne prirodzene, tá tráva nemá chybu, je taká ,,lundovská,, hoci také odtiene by možno patrili skôr do lesa.... ale je to drobnosť.
lopuch píše:Pěkná práce.Nesedí mi ten americký voják, mám pocit, že fotka je odněkud z Moravy.
René Ernst píše:lopuch píše:Pěkná práce.Nesedí mi ten americký voják, mám pocit, že fotka je odněkud z Moravy.
Pak tomu pocitu nevěř-Holandsko 1944
Black Goat píše:Tá podložka je proste stobodová... stále na ňu pozerám... s dovolením som si tieto fotky stiahol do compu ako vzorový modelu teba všetci vidia vývoj, len ty nie.... ja ho vidím tiež... a u mňa ho nevidí jaksi nikto
len ja
ještě jednou díky.všem..myslím že to nehrozí..protože sem asi moc sebekritický ...moc se mi to nelíbíPeterT píše:noooo myslim si to aj ja .... mas super pozorovaci talent vidno ze si si na tom modeli dal zaležata neze ti stupne slava do hlavy po tolkych kladnych ohlasoch
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků