Taky přidám pár jeepů. I samotnýho Montyho.
Riviera Kid píše:Jedna Australská specialitka.
PaKlo píše:Kolega sběratel z Liberce mi říkal, že na aukru koupil z Čech za závratnou sumu tuším 400Kč britský vlek za Jeepa. Tedy spíš to co z něj zbylo - ale korba je komplet, včetně mickeymausového kabátu a té Tčkové odrazky na zadním čele. Celé roky sloužil jako ohrádka na uhlí. A pak že už u nás nic není
PaKlo píše:Kolega sběratel z Liberce mi říkal, že na aukru koupil z Čech za závratnou sumu tuším 400Kč britský vlek za Jeepa. Tedy spíš to co z něj zbylo - ale korba je komplet, včetně mickeymausového kabátu a té Tčkové odrazky na zadním čele. Celé roky sloužil jako ohrádka na uhlí. A pak že už u nás nic není
Joe Smith píše:PaKlo píše:Kolega sběratel z Liberce mi říkal, že na aukru koupil z Čech za závratnou sumu tuším 400Kč britský vlek za Jeepa. Tedy spíš to co z něj zbylo - ale korba je komplet, včetně mickeymausového kabátu a té Tčkové odrazky na zadním čele. Celé roky sloužil jako ohrádka na uhlí. A pak že už u nás nic není
Tak to za chvíli bude další parádní kousek ve sbírce. A další na kterej se budu těšit až někde uvidim. Nebylo by více fotek?![]()
Neví někdo jestli je po ČSOB nebo se k nám dostal jinak?
Riviera Kid píše:Hlavně severní Afrika.
Zpět na Technika ve službách Commonwealthu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků