Opět nádherný archív! . Ty bílé lemy na 9142 vidím úplně prvně a to jsem si myslel, že na "béenkách" už mě nemůže nic překvapit. Doufám, že zdroj fotek ještě úplně nevyschnul. Přiznávám, že na fórum chodím tohle téma kontrolovat pravidelně každý týden, jestli se neobjevil nějaký nový záběr.
Jsem velmi rád,že jsi Petře objasnil původ těch fotek,které mám v archívu.Zároveň ti velice děkuji za reakci na mojí prosbu v návaznosti na uveřejnění tvých fotek na http://www.lietadla.com a umožnil jejich presentaci i zde..Věřím,že budou spokojeni i zájemci na zdejších stránkách. Ještě jednou ti velice děkuji. J.M.
Marně hledám fota obou samotných sacáků, detail od hrany za protipumpážní dvířka. Co je pod těmi dvířky a zda jsou zespodu nějaké antény. Ten odkaz z první stránky na Apolo Kopřivnice už nefunguje, na bratislavských tyto detaily nejsou, resp.jen částečně. A zajímalo by mne, zda se nechystá nějaká publikace na BN. Valná většina dosud vyšlého je na stíhače, HEMA byla téměř nedostupná (a tisk nic moc), 4+ vydalo jen MF/ML a JAKAB taky. Děkuji. edit- tak ty sacáky jsem našel na rajčeti.