Toto je Lynx z fregaty Jan Radecký používaný v pátrací a záchrané službě. Takto zbarvený se zúčastnil například pátrání po ztraceném trajektu Sarajevo.
Naposledy upravil bubákx dne 13 dub 2014, 16:30, celkově upraveno 1
Pěkné...jen...můžu mít prosbičku? Co třeba popsat odlišnosti jednotlivých verzí?Já osobně třeba nepoznám,CO má ta bitevní verze za výzbroj... Abych byl dobře pochopen: Když třebajá namaluju Fairey Gannet (Sumec),tak vezmu běžnou řadovou mašinu s vybavením,jaké nosily i v realitě...Pokud bych tu maqšinu vyzbrojil něčím jiným,než nosily "běžně reálné" stroje,tak bych to vypíchnul (jiný radar....nebo nějaká jináí výzbroj a tak podobně). Hele,neber to jako buzeraci.-...jen... no prostě zajímá mě,výbava a výzbroj jednotlivých typů...že by mě mohly třeba napadnout klepší (nebo jen jiné) varianty výstroje a výzbroje...modernizace třeba...
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Já ale nevím jestli tam neplácnu blbost co to mohlo nosit za vybavení. Takže u tého průzkumného Lynxe je použita příď z T-65BR X-wing reconnaissance starfighter. Vybavení této přídě sse setává z aktivních skenerů, spektrofotomertu paprsků gama , pasivních senzorů a rušičky. Co to znamená se mě neptejte prostě tam pasovala nejlépe. V naší realitě se jedná o výrobek firmy Tesla a.s. U Lynxe Vz 07 je použita ta samá příď + kanon z vrtulníku Kamov 50. Pancéřování pod kabinou a podobné antény jako mají naše Mi-171 pro misi do Afghánistánu. kdo má modeláře tzak v tom nákresu změn na vrtulníku jsou to čísla 1;2;6;9 a 3. Já fakt nevím co o tom napsat když neznám jiný přístroj kromě radaru
Při vší úctě.....TO JE OD TEBE DOST SLABÉ..... Není problém na netu najít NĚJAKÉ v současnoisti dostupné senzorové vybavení...kdybys napsal,že je tam třeba systém TADS/PNVS známý z AH-64 noodifikovaný ve firmě Tesla,tak by to znělo líp....a kanon z Ka-50? I jako vtip je to moc slabé...hádej,proč asi má Ka-50 kanon umístěný na boku trupu????? A navíc má o HODNĚ delší hlaveň....To už se ten kanonek víc podobá M-230 použitému na AH-64... No prubnu nějaký popis vykoumat teda.....
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Však ten kanon není ve stejném měřítku jako Lynx. Já žádní senzory hledat ani psát nebudu. To ať ode mě nikdo nechce. Pak bych tam nějaký vypsal a Raptor by mi napsal že nemůžou být spolu, nebo se navzájem růší, nebo jsou zbytečné. On tomu rozumí určitě víc.
Hej,bubáku Eště chvilku si ze mě dělej srandu To je takový problém napsat SZ (Raptorovi,mě nebo komukoliv z kluků) nebo to napsat tady apřeptat se CO by mohlo být ve vybavení?Jako namalovat NĚCO na éro a vlastně nevědět co,to mě osobně přijde kapku mimo...nezlob se...
Bubáku, když už si dáš tu práci a kreslíš výkresy, bylo by rozhodně škoda pokud by jsi skončil jen u "informativnívch" výkresů.Rozhodně to chce mít vše v jednom měřítku tak, aby to šlo také případně postavit (to potom můžeš pod F4U podvěsit Grand Slam ve velikosti tisícovkové pumy a tvrdit že to je jen jiné měřítko...)
Co se toho kanonu týče, mrkni na tenhle Novisův Hind:
Ten má perspektivu správně (i když trvám na tom že při výstřelu by ten hind zřejmě měl celkem potíže).Pokud chceš lepší představu o tom jaká kráva ten kanon je, odkážu tě na libovolné foto BVP-2.
2A42 zase neni taková kráva Je to stejný jako kulomet PKT či AK-47, vychází to vše z kalacha Pro zmenšení síly působící na lafetu zakluzuje hlaveň kanonu při výstřelu v délce 30 až 25mm
Novisi, ten parametr zákluzu nezpochybňuji (co se původu týče tak tenhle kanon sice technicky z uvedených zbraní vychází svým systémem ale je přeci jen drobátko silnější), jen upozorňuji na skutečnost že Mi-24 je stavěná na trochu menšího drobečka (rotační kulomet který běžně nosí je na tom co se síly a především váhy (včetně munice-vrtulník bude podstatně "těžší na hlavu") o něco lépe).
namalovat NĚCO na éro a vlastně nevědět co,to mě osobně přijde kapku mimo
Jóó Mě néé. Však potom bych se těžko mohl zajímat o Star Wars. Ačkoliv je to sci-fi, já v tom žádný rozdíl nedělám. Prostě tam něco je, něco co má spektrofotometrovat paprsky gama
Tak to se hluboce omlouvám.... Já sem netušil,že tady děláš Star Wars.,..... Já měl za to,že tady je sekce What if.....asi jsem si spletl témata.... Moje chyba....