nedlloyd píše:Raději než na tu samolepku, co stejně nebude vidět jsi se mě spíš zaměřit na trochu čistoty při stavbě... Vím, že se to mezi kamionomodeláři moc nenosí a víc než o čistotu stavby jde o to, aby to byla z dálky pěkná a nabušená scanie, ale dokud se většina lidí z oboru nepřenese přes tuhle slepotu, nebude nás zbytek modelářského světa brát příliš vážně...
Roman-125 píše:nedlloyd píše:Raději než na tu samolepku, co stejně nebude vidět jsi se mě spíš zaměřit na trochu čistoty při stavbě... Vím, že se to mezi kamionomodeláři moc nenosí a víc než o čistotu stavby jde o to, aby to byla z dálky pěkná a nabušená scanie, ale dokud se většina lidí z oboru nepřenese přes tuhle slepotu, nebude nás zbytek modelářského světa brát příliš vážně...
Nede díky za rady ale mě ty špatný spoje ukázala až barva a už se mi to nehctělo znova přebrušovat a kitovat tak sem to nechal takhle ale příště už to určitě udělám jinak
Globetrotter.XL píše:Uz se docela tesim, az nekdo udela scanii jinou, nez cerveno bilou)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků