Dobra, dik, ale to je ve spreji nebo do pistolki? Kompresor jeste nedorazil, ale kdyz dorazy stejne budu musit s tim nejak naucit, uz zadny experimentovany nechci
myslím že ji mají i ve spreji ale lepší to bude určitě do pistole. A ještě drobnost až budeš stříkat tou pistolí tak jak ten surfacer tak i tu základní bílou řeď 50:50 nebo spíš 60:40 ve prospěch ředidla lépe se slévá a nedělá krupici a nezasychá na trysce pistole.
Naposledy upravil Hellboy dne 27 kvě 2009, 19:24, celkově upraveno 1
aha...tak dik, ale ja tou pistoli uz tak vystraseny ze rad tedko odjedu do Zl. Koruny, mam tam nejaku brigadu, no a prisly tyden budu otravovat zas.........
Serži, já např. všechny tyto věci ředím 1:1,5 ve prospěch ředidla. Ideální k tomu jsou injekční stříkačky i s jehlou. Velmi přesně namícháš poměr a pokud vše nespotřebuješ, necháš tam nasazenou jehlu s krytem a velmi dlouho to vydrží. Např. barvy používám i po 4 měsících a bez problémů. Jen si musím ty stříkačky popsat. Surfacer 500 ale raději nestříkám. Má dost tenfenci zacpávat trysku - taky je původně určen na štětec. Stříká se jen 1000 a víc.
Zase, aha! Dekuji kamarade, predstav se ze rychlospojka a hadice (asi 2 metry doulcha) byli v tom baleni jako gratis! tak ze cekam na kompressor, stejne to musim vyresit s tima portami, no a ten sprej, kterym sem strikal je Mr. Surfacer 1200, ale opravdu, jak vidis, je strasne hruby, musim to zichlit hodne moc, stejne porad se bojim, ale snad se to naucim...ma bejvalka, s kterou mam lepsi vstach ted, nez kdyz my byli spolu je zdravotni sestricka, ma pro mne pochopeni (to az ted), tak ze mam zdroj strikacek, vertacku atd, doufam ze tu masinu zvladnu, dekuji za podporu
..tan pane "von Mertens"..! Aby Jsi neměl pořád výčitky,že stále něco kazíš..(já si to teda nemyslím..snad se jen ve své perfekcionalizaci malinko do toho více zamotáváš..)..tak Ti nabízím,abys mě mohl také buzerovat,jako já Tebe.. ..a to tady..: viewtopic.php?f=71&t=34364 ..jak vidíš,jsem sice hračička..ale neskonale línej..!
..vrátím se k těm portám..mám tady obrázek,který ukazuje funkci port a zároveň jejich umístění.. Takže se dá získat představa i o "světelné kolorizaci" jednotlivých plátěných dílů..
Tak dobra, coby to nevypadalo ze poflakuji, zadna slava dodelavam drobnosti, zitra pojedu do CB pro par brousitek a prechodovku na kompreser, jinak par fotek srdicka, rozhodl sem nedelat svicky, stejne prd tam videt pod krytem