Tomáš Muroň, 32 let
Tomek1 píše:Dotaz...mám doma model Academy, ale když jsem projížděl web od Eduardu koukám , že lepty co jsou určeny pro Tamyiu jsou na hodně podobném(neli stejném modelu)...mají tyto dvě stavebnice něco společného?
Dempsy píše:Zdarec ted zrovna taky dělám stug IV od academy a figurky jsem si koupil tamiye jak máš na obrázku a mám dokonce i stejný zbarvení(chtěl jsem udělat jiný než je v návodu ale nepovedlo se). Ty figurky už mám ale jestli nějaký budeš dělat tak je neděl SS protože tam máš obtisk wehrmacht 116. divize,ale to asi víš. Jo a jinak to máš zatím dost pěkný.
Marder píše:Kovové podpěrné kladky to nejsou určitě.
Tomek1 píše:Marder píše:Kovové podpěrné kladky to nejsou určitě.
Mno tak to bychom měli, teď ještě ta hlaveň....neměl StuG IV náhodou stejný kanon jako StuG III??tedy 75mm StuK 40/L48??
branik píše:Tomek1 píše:Marder píše:Kovové podpěrné kladky to nejsou určitě.
Mno tak to bychom měli, teď ještě ta hlaveň....neměl StuG IV náhodou stejný kanon jako StuG III??tedy 75mm StuK 40/L48??
Mal.
Jan Pavlík píše:Zjednodušeně řečeno celá nástavba StuG III G je posazená na podvozek Pz.IV a vznikl StuG IV. Kanón je shodný a teoreticky pokud to bude pasovat na tvůj model můžeš tu hlaveň použít.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník