Pár fotek a postřehů ze stavby.
Kdesi (Modelář ?) jsem četl že je to pohodová stavebnice. S tím sice až tak nesouhlasím, tmelu a broušení jsem si užil celkem dost, ale postavit se to dá. Hlavně jsem rád, že vůbec model LT. 35ky nějaký existuje. Chci udělat tříbarevku co je přímo ve stavebnici.
Moje úpravy:
Na věži nové nýtování, na korbě tak z poloviny. V zadní části podle fotek jsem tam kde mají být šrouby udělal šrouby. Možná se to zdá jako drobnost, ale na rozdíl od modelu, kde jsou všude nýty kotláky, je prostor okolo motoru ve skutečnosti díky zapuštěným šroubům hladký, a vypadá to pak celé dost jinak.
Na věži dále upraveno: Strop věže je prohnutý dovnitř - zatmeleno a upraveno; doplněn věnec věže (má tvořit kruh); průzor na levé straně dodělán.
Na korbě dále upraveno: doplněno nýtování na přední vnitřní straně blatníků, nalisované tažné lano odstraněno, většina povrchových detailů je nová.
Pásy jsem použil rezinové. Ty jsou pěkné, jen je dost otrava s vyřezáváním blanek z mezer mezi zuby.
Pak je to nastříkané surfacerem, dále pak okrová agama C2 hodně zesvětlená a ředěná čističem na pistole vallejo. Středy panelů jsem trochu zesvětlil. Teď si ručně kreslím šablony na ty fleky.