další mírný posun: nářadí i leptanými držáky (většina umístěna)..zbývá tažné lano a síťky.. Mimochodem,neměl by někdo jednu síťku nad kulatý výdech motoru navíc,podařilo se mi ji ztratit.. Foto dodám,až bude v surfu komlet..
tááák jedem dál,naházel jsme tam leptaný držáky a vše,co jsem předtím vynechal,hned je to o něčem jiným..tak co,myslíte,že ,můžu jít do barvy ? Díky za ohlasy..
pkračujem-stříklá žlutá+polomat(přijde ještě hnědá,ale bojím se,že bych ji mohl při manipulaci strhnout,je tam hodně tenká vrstva ),někde se mi zdá,že jsem to zevětlení přepískl,snad to doladím filtrama.... kritika vítaná
Uspieť môžeme iba v prípade, že si nájdeme v živote, vo vojne alebo v čokoľvek inom jediný, prvoradý cieľ a všetky ostatné rozhodnutia tomuto cieľu podriadime.(Dwight D. Eisenhower)
Snad už to vyjde.postupně to předělávám na tu zelenou z Arnhemu,kterou sem chtěl původně, už mi z toho začíná je...hrabat.. a nejhorší na tom je,že si to zákonitě pokazím sám. Dík všem za příspěvky.Jestli nevyjde ta žluto-zelená,jakože MuSÍ VYJÍT tak nevím...
Uspieť môžeme iba v prípade, že si nájdeme v živote, vo vojne alebo v čokoľvek inom jediný, prvoradý cieľ a všetky ostatné rozhodnutia tomuto cieľu podriadime.(Dwight D. Eisenhower)