uz som myslel, ze tu tvoju "karu" tu na fore nikdy neuvidim vyzera super aj tie fotky mas skvele, aspon ked to porovnam s mojimi, zastavim sa niekedy na rychlokurz fotenia a zaprasovania modelov paci sa mi velmi. co mas teraz v plane ? ten MiG 29 ? Marek
prášil som podla toho co som nasiel tu na fore, v modelari, atd. najprv som velmi zriedenou farbou (Buff ) nastriekal rozne nepravidelne flaky a potom pigment (piesok) stetcom fixovanym terpentynom.
Stale som si pozeral fotky a dumal som ako to asi mohlo byt v reale, aby som to neprehnal. Aj tam mi niektore miesta usli.
len jednu otazocku, preco su tie drziaky toho zadneho dreva-brvna take leskle? kedze akurat tiez robim tento model a mam original foto (urcite moj medel nebude dosahovat kvalitu tvojho, to ani nahodou ), tak tie drziaky na mojich foto vypadaju inac, je zasa tiez pravda co kus to original, ale predsa.
Přílohy
Robim hlavne ruske lietadla v mierke 1:72 z amerikancov jedine B-52 a SR-71
Mno, bol som lenivy. Kedz esom to cele robil ako rozcvicku. V reale sme na tom mali retiazku z mechanizmom, ale to sa mi uz nechcelo dorabat. Toto je len plech z cajovej sviecky.