nemate prosim niekto ten plan ako postavit ISU 122 ??na nete to nemôzem najst . a to som ja nestratil .bratranec to chce skusit no doniesol to bez planu ,us ho nenasiel
no jemu je to jedno ako to postavi ked mi povedal ze si kupil nejake lietadlo a ani nevedel ci je nemecke americke lebo ruske a namaloval ho vodovkami ??? potom mu to nechcelo drzat tak skusil tempery a polepil to dokopy sekundakem.no skoro mi bolo do placu ked som ten model videl .bolo to mislim Bf-109 od italeri lebo revelu 1/72 tak teraz to chce skusit u mna (ISU 122) aby to nedopadlo ako Bf-109. ale to je taky majster .ma 12 a za rok za 2 ho to prejde (co ho nepoznam ).ale sak nech skusi
noom ten planek us hledat nemosis. us ho nasel =)) vcera sme to zacali robit a je to konc dobry a pekny model .detaily... parada =)) cekal sem od italeri horsi ale je dost v pohode
a skusal sem nanem napodobit to rezani plamenem no vcil nevim ci sem to radsi nemnel nechat tak . .noom skoda .ale mosel sem to pretrit revellackym lepem na modely lebo ten terpentym mi nechcu prodat jakebych bil nejaki fetak