No myslim, ze je to T 34 podle meho gusta....ta bila zimni barva vypada super. Mozna bych vice zvyraznil washem detaily, aby nezanikly, ale to je vec pristupu, take do pasu asi natupovat nejaky snih a treba uvazovat o podlozce...jinak tleskac.
Špatně ne, ale ta kamufláž je mi neznámá. je to fantazie nebo něco co mi uniklo.
" Dobrovolníci k obsluze útočných děl vystoupit!"
Život vojáka od útočného dělostřelectva je krátky, ale smysluplný!" MÁŠ OBROVSKOU ŠANCI JAKO POKUTOVÝ KOP - SPRÁVNĚ HIP HOP: HIP HOP JE TU HIP HOP JE V NÁS, OVLÁDNE I VÁS, PŘICHÁZÍ JEHO ČAS.
Je to velice přibližně podle této fotky. Přišlo mi, že to je T 34/85. Sice jiné verze než mám, ale je to jediná T-34/85 v zimě co jsem našel. Takže Ti nic neuniklo.
Z môjho pohľadu naozaj pekná zima, teda až tie kríže
A tá fotka...mne to príde celkom určite ako T-34/76 model 42. Usudzujem tak podľa periskopu, ktorý je jasne vidieť naľavo od v poradí druhého zľava stojaceho chlápka. A taktiež hlaveň sa je prikrátka na 85-ku a celkovo veža je dosť malá. A navyše celooceľové pojazdové kolesá (okrem prvého) sú typickým znakom T-34 model 1942.
Jo tohle neni T-34 85. V jednom staršim HPM byl bokorys na údajně kořistní T-34 85 v zimní kamufláži, ale bez křížů a fotka neni ani na Beutepanzer, takže asi ani jinde.
Život vojáka od útočného dělostřelectva je krátky, ale smysluplný!" MÁŠ OBROVSKOU ŠANCI JAKO POKUTOVÝ KOP - SPRÁVNĚ HIP HOP: HIP HOP JE TU HIP HOP JE V NÁS, OVLÁDNE I VÁS, PŘICHÁZÍ JEHO ČAS.
Takže jsem vedle jak ta jedle a přitom právě ten lauf mě přišel na 76 na té fotce vzhledem k natočení věže moc dlouhý a tak jsem to bral jako 85. No nic, nejsem odborník na téčka, příště budu chytřejší, díky moc. No a třeba někde konec konců mohl jezdit a nikdo ho zrovna nefotil. JInak díky moc za ohlasy.
Nabudúce budeš zasa o niečo múdrejší. A z toho, že to je what if kamufláž by som si nič nerobil. Ja mám v zbierke KV pri ktorom sa mi nechcelo riešiť kamufláž (proste čistá oddychovka bez hrabania v podkladoch), tak som ju urobil podľa dobových zvyklostí, ako kedysi dávno, keď podklady neboli temer žiadne. Najdôležitejšie je, že to vyzerá dobre
Fiku myslim, ze na Beutepanzer je podobny tank z 252 divize z Pruska 1944, jen ta zima je trochu vice smyta, jinak to celkem sedi. Takze zadny what if...
Jo tu fotku znám, jen sem věděl že má jen černý tenký kříž bez lemu a tady je megakříž s lemem. Tak sem myslel že je to něco novýho. Jsem pro abychom to už neřešili tank už je hotovej tak co. [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Dřív jsem se chtěl do německý pustit, ale pak mě to přešlo ve prospěch jiný kořistní techniky. Je tam pár zajímavejch fotek.
.
Jan Pavlík píše:Fiku myslim, ze na Beutepanzer je podobny tank z 252 divize z Pruska 1944, jen ta zima je trochu vice smyta, jinak to celkem sedi. Takze zadny what if...
Ono je to vždy do určitej miery what if, pretože nikdy nespravíš úplne rovnaké zaprášenie, zablatenie a farbu ako to malo v reále. Takisto kamufláže sú často krát robené len podľa fotky, ktorá ukazuje vozidlo z jednej strany. Vždy je niečo na modelárovi, pretože skutočnosť už dnes nezistí asi nik. Ale modely sú predsa o radosti