..a i v černý? To by bylo supr, mě to černý pozadí nějak nakoplo . Ještě by to chtělo pořádný "lampičky" na nasvícení. Co mám doma se mi moc nelíbí, nebo málo experimentuju. A taky asi i foťák, páč s tím 8 let starým digikompaktem to žádná diskotéka nebude nikdy (proto fotím na balkoně za sluníčka). A v neposlední řadě vyměnit asi i to mezi podlahou a foťákem Jinak je to dle vkusu každýho soudruha... že?
Abyste neřekli, že nic nedělám... tak dělám! Akorát to není vidět Néé, slepil jsem kapotáž, zatmelil a zabrousil. Začistil a nachystal ostatní díly co půjdou do stejné stříbrné co kapotaž. Akorát sem zapomněl fotit. Tak snad příště... Zatím fše fpoho...
jj Mišo, zatial vše v poho... (ono taky jsem pořádně ještě ani nezačal ... problémy přijdou zřejmě až při kompletaci - jako vždy ) Rám ještě není slepený, jen jsem zkoušel či to na sebe pasuje. V kupě je jen kapotáž a zadní vidlice.
Dnes něco málo na ukázku (blbě vidět, ale přece) Kapota a ostatní díly jsou po 2. vrstvě laku. Nakonec jsem tady u nás v modelšopu sehnal Tamku spray "TS-30 Silver leaf" ...tak jsem to zkusil a uvidíme
Odhodlal jsem se ke svému druhému použití spreje ... ta stříbrná by štětcem asi nebyla nic moc Odstín je to jen jeden, ostatní budou stíny a odlesky. A pozadí sem pořešil, too jooo... stříkám to ve sklepě (kvůli smradu doma ani na balkoně ) a to pozadí je pověšená modrá mikina na dveřích Zítra to nafotím po té 2.vrstvě doma a doufám líp...
Tudle stříbrnou ve spreji mam doma myslim taky. Dělal sem s ní kola na formuli (nedokončenou). Dělalo se s ní super. Sem zvědavej jak bude vypadat pod lakem, byla by dobrá i na letadlo, ikdyž stříbrný krejou dobře...
Vladimír Bareš Rozdělaný: Tatra 813 CAS32, Chevy Monte Carlo 1978, USS Princeton CG-59
na všechny dvojí metr máte takhle to přeci nejde dál jedny mentalitou omlouváte druhý čeká kriminál _______________________________________________________________________________________________
TS-30 je móc luksusní stříbrná, taky jsem měl tu čest s ní dělat a přemejšlim o autě v tédle barvičce..........hmmmm. jinak k bajku.....móc pěkná prácička, jedeš svým tempem a báječně jako vždy, jen se klaním tvému umění ruky se štětcem....