Moc pěkné. Jen to zablácení mi přijde takové nepřirozeně pravidelné, ještě bych to bláto trochu víc "roztahal" po tanku. Také ten vyprošťovací trám ve srovnání s patinou výdřevy zákopů působí moc zachovale, jako by ho zrovna naložili v zásobovacím depu.
Z toho co je na fotkách vidět se mi moc líbí. Jen malá připomínka k těm kulometům ta ,, stříbrná" mi tam nesedí. Nevím ale při podmínkách první světový bych to čekal buď napatlaný nějakým šmírem nebo orezlý. Tyhle pra-pra-pra-pratanky žeru jsou super.
Posílám pár dalších fotek a nějaké upřesnění.Všechny svoje výtvory natírám štětcem.Dělám to ;ostatně jako valná většina;pro zábavu a ani svoje modely nikde neprezentuju.S vyjímkou"Hodonínského hroznu".Koná se každý podzim a myslím že má slušnou úroveň.Tohle je vlastně první moje předvedení ve větším měřítku.Víceméně jsem samouk a rád si nechám poradit.
Ten trám je krásne namaľovaný, trošku škoda zablatenia - viac tónov farby a nejaké stečeniny blata, prípadne aj nejaký ten olej v prvej svetovej to predsa len boli všetko kraksne a oleja potrebovali aj raz toľko čo paliva