Oproti Kaveckovmu kávečku je to bullshit, ale predsa len.... Stavba jeden večer, doplnené len madlá z drôtov a odstránené koleso. Výsledok prvého pokusu s lakom na vlasy. Prosím o vaše názory
u mňa dobrý a ten nápad na pohyb je luxus ... a ešte mi nedá: Na návrhy na nemeckú techniku sa vyprdni ... len pekne pokracuj v allies. Pravda vítezí ... hua
Citite to? ..Co?... Napalm synku takhle nic jinyho nevoni. Mam rad vůni napalmu po ránu.
óóó to som rád že sa vám tak páči chlapi k tej nemeckej technike - ž každého rožku trošku môžem prezradiť a staniho poteším.... najbližšie modely sú: StuG III G early, Sturmtiger, Dicker Max, StuG IV a nesmiem zabudnúť na Štváča
Blacku nepreháňaj, tvoje "téčko" je vážne super . Moc sa mi páči, ticho závidím . Ale i napriek tým nemčekom si občas nezabudni postaviť i nejakého spojenca . Skopčákov na veľmi dobrej úrovni stavia kde kdo, ale pekne postavených spojeneckých vozidiel na takejto úrovni zas toľko nie je.
Fantasticky provedeny teren pod teckem!!!Dobry napad vyzdvihnout velikost tanku touto pozici!Blahopreji!Jen tak dal a vice nemecke techniky, je nadherna a stoji to za to , kdyz to del anekdo kdo to umi...ruska ti de moc dobre.
Alea iacta est. Kostky jsou vrženy. Julius Caesar. Můj modrý salónek.... http:/diorama.blog.cz
Sice ti chybí krytky na nábojích kol, kola nebyla této verze s 12 žebrama (ve vztahu k věži z "U" hákama), nádrž a batoh na boku by asi spadla a z pod deklu žaluzií a hlavně z pod deklu od startéru by nic neteklo ale namalované je to hezky,....
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire