Pořád dobrá stavba Ta nádrž vypadá zajímavě, co jsem tak většinou viděl na tom německým "wete" tak tam celou nádrž od nuly někdo dělal z polystyrenových destiček na TGA ale toto vypadá taky good.
Má to stejné vlastnosti jako normální dřevo,dá se řezat,brousit,dlabat,lepit,lámat,rýt do něj a hlavně se neštípe a je lehce brousitelný víc než obyč.dřevo.Jen ta cena......dělá se v rozměru 1mx50cmx10cm(5 cm)a deska stojí 5litrů takže si beru zbytky co máme v práci pokud by byl zájem není problém po domluvě zaslat nebo třeba někde předat na ozkoušení vzorek,samozřejmě grátis,páč těch zbytků máme v práci hafo
Ale dík za názory .............stejně vás neposlechnu
hezky Kryšote, to dřevo taky používam(mam z něho v mý stavbě malýho podvalu tady ny MF takovej budník ), a hlavní výhoda je že je bez let, tzn stejný odpor materiálu ve všech směrech. jinak poslal sem SZ
Čau všem po neplánované delší modelářské odmlce jsem se opět pustil do pokračování na "Trpaslíkovi" Zatím jsem pokročil ve výrobě spodního lehátka a ledničky,není to ještě na čisto a schází to maličko "doladit".Dále se mi povedlo(nebo nepovedlo) spáchat stolek na přístrojovku s noťasem(nic z toho není čistá finální verze .....)dále se snažím zvýšit lem který by měl skrýt mezeru po nasezení kabiny,opět mraky broušení a tmelení ......takže stavba opět pokračuje pls komenty :D
Přílohy
čelo od ledničky :D
rozebrané lehátko a čelo od ledničky
nový kastlík
Ale dík za názory .............stejně vás neposlechnu