česnek: máš pravdu ta figurka od rigi je opravdu hrozná, dělal jsem jí z nouze byla to jedina figurka co se dala sehnat v našem modelářství ty spekačky tak těžký nejsou jak vypadaj, zatim se ten klacík neohýbá, uvidíme časem dekuju všem za hodnocení.
Velmi pěkné , je vidět ,že maluješ akrylem - barvy jsou takové živější /alespoň mě to tak přijde i u těch,co jsem viděl "naživo" / . Busta kelta chce "prostínovat " ten "blembák" ,co má na hlavě , ale to již tu někdo psal.... Osobně bych tě chtěl požádat o finální foto toho Egypt Mamelucka v 90ce, od Fort Duquesne,někdy loni jsi ho tady prezentoval rozdělaného . Díky POL
Díky ,vcelku moc hezká práce Jen pár detailů /pouze můj názor/ - boty - ty jsi trochu "ošidil" ,jsou jak nové od Bati ,chtělo by je to víc "ušpinit,ošmajdat " .... a pak ještě "prostínovat "kovové barvy ,ale to už jsem psal i k příspěvku o něco výš. Ty korálky působí trochu uměle .Ale jinak se mi mameluk moc líbí ,mám ho také i doma a vzhledem k tomu,že ho " nikdo nechce " ,asi se do něj někdy pustím .
Zelená šerpa kolem pasu ta je opravdu luxusní , na té můžu oči nechat,opravdu nádherná zelená barva. Pol má jinak pravdu ty korálky mě to tam nějak ruší,ale jinak moc pěkné
"Neumím nic stanu se kritikem" - Martin Vlček 2010
tieňovanie všetkých kusov odevu lahodí očiam fakt veľmi vydarené pridal by som nejaký kontrastík na topánkach a tiež dotieňovať kovové časti, odporúčam na tie mosadzné prvky niečo ako Van Dyckovu hnedú v malom množstve a pekne roztupovať suchým štetcom, pôjde to.