tak toto bude rýchly žaves pre doplnenie vytríny , na urýchlenie som použil zimerit z big eda kvôli svojej lenivosti a asi viacerí s tym nebudete suhlasit kvôli plochosti , toto je stav po par večeroch a po nastreku surfacerom 1200 , fotky su asi nie bohviečo ale fotit biely model na to som ešte nevyzrel myslím že po farbe to bude lepšie pred ktorou musim odstránit par chlpkou čo sa mi tam nachytali
kamo bude z krabice dvoj alebo trojfarebná ešte neviem ktora , ked tak pozeram tie pasy objednam fruily na tych starších dragonoch su pozalievane a samý vtok na to nemam nervy + treba dat pozor pri stavbe podla planika par veci som musel dost tapat ako ich umiestnit nie je to niekedy dost jasne a dostalo ma zrkadlovo obratené čislovanie pojazdov
S pasama od Dragona jsem problemy nemel, maji sice obracene sevrony, ale to neni poradne poznat. Ale u tech prvnich stavebnic - tu co mas Ty - jsou obracene panty na poklopu u zamerovace od kanonu. A to poznat jde. Zatim jeste neni pozde je sloupnout a obratit sirokym koncem k sobe.
strekol som základ podla návodu gunze H 66 - RLM 79 Sandy Brown ale vôbec sa mi to nezda , je to nejake tmavé a s nádychom do červena budem to asi musiet prestriekat - prosím o radu niekoho kto sa v tom vyzná (bud to zosvetlim primiešaním buff tamiya XF 57 alebo to rovno prestriekat gunze H 79 Dark Yellow ???)