Jakub Vilingr píše:Tyjo ty digy maskáče vypadají úplně super. To mohl bejt dost masakr namalovat![]()
![]()
Baryk píše:Ty, Wolfíku, to je docela šílený. Pajdulák je jak velkej, 1/35? To si jako maloval 10 hodin vkuse nebo s přestávkama? Tak jako tak![]()
![]()
z toho by mi hráblo po 15 minutách...
por.Wolf píše:Baryk píše:Ty, Wolfíku, to je docela šílený. Pajdulák je jak velkej, 1/35? To si jako maloval 10 hodin vkuse nebo s přestávkama? Tak jako tak![]()
![]()
z toho by mi hráblo po 15 minutách...
Moc díky za pochvalné slova, vážím si toho a jsem opravdu rád ,že se mě práce podle vás ostatních povedla .Ano velikost 1/35, opravdu nádherný skulpt, to se malovalo skoro samoZačal jsem malovat včera ráno a s malýma přestávkama na uvaření 3 káv a nalití si Coca Coly (spotřeba asi 2 litry) a jednoho panáčka whisky na pevnou ruku jsem zkončil v 1 hodinu dnes ráno.Malováni mě bavilo víc než by si někdo myslel,protože jsem se na to fakt těšil.diky M
Marcel Stratílek píše:Čus Martine,
konečně ses našel v tom správném a odpovídajícím tématu...![]()
Digital je velmi inspirující, jel si z fleku, nebo dle návodu, co maj alpini na webovkách? Myslíš, že to do Brna stíháš? Díky za info a at´se daří, Macan
Baryk píše:Dík, zajímavej web. Budu muset důkladně prozkoumat a třeba budu chytřejší. Na (ne)šikovnosti budu muset zamakat![]()
Jo jinak mam tudle sadu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků