Franto ja vím, taky se ti moc Omlouvám že jsem si pro něj ješte nebyl.Určitě si ho vyzvednu doufám že to bude co nejdříve!! Ja posledni dobou nemam moc času. to víš začíná se oteplovat tak se začíná hodně makat. Fakt se nezlob
Páni kolegové, kdo má zájem o prezentaci svých výtvorů na klubových stránkách KPM Znojmo, máte možnost přinést své modely do MPM prodejny, kde bych je mohl nafotit a po zpracování předat Slávkovi aby je umístil do galerie !!! Nejlepší by bylo, kdyby se jich nashromáždilo víc najednou během příštího týdne nebo čtrnácti dnů, abych to mohl spáchat pokud možno jedním vrzem, samozřejmě pokud nebudete mít zrovna v tomhle období cestu okolo,můžete je přinést kdykoliv jindy !!! Pochopitelně se můžou postupně dofocovat nové přírůstky se kterými budete ochotni se pochlubit na Klubových stránkách!! Jak říkám stačí je donést k Frantovi do krámku a nechat je tam pár dní, klidně i ve vitrínce !!! Něco už jsme dnes nafotili a doufám že se mi podaří příští týden to ošéfovat v kompu aby byly do týdne či čtrnácti dnů k dispozici v galerii, šlo by to i dřív ale přes Velikonoce čas nebude, ostatně moje modely už tam jsou tak se koukněte a pokud se vám budou fotky zamlouvat můžete se přidat !!! Nějak moc to okecávám takže konec
já mu tam zítra nesu tři modely a strašně se bojím že je prodá
Vojta Novák, KPM ZNOJMO Hotovo: Spitfire Mk.Vc (Eduard 1/48), Silbervogel (Takom 1/72) Shelf of shame: 20+ Běžte radeji lepit... Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.