vím o tom, že někteří mají svůj softík a používají ho v Plzni či na E-Day.
Protože jsem též autor jakéhosi programu, který neustále vylepšuji a který náš klub používá již 5 let na naše soutěže, rád bych pokecal s dalšími programátory, příp. bychom se mohli pokusit spojit síly a vyrobit "oficiální" software nebo aspoň povyměňovat zkušenosti.
V krátkosti představím svůj projekt:
Zvolil jsem technoligii "LAMP", která je opensourcová a nemám tudíž žádný problém s licencemi. Protože mám starší notebook, Linux se mi líbí z důvodu možnosti nastartovat v runlevelu 3 a tím výrazně vylepšit výkon serveru. V DDM můžeme využít místní počítačovou síťku, tak jenom připíchnu notebook k síti a nechám ho v koutě jako server.
Teď nedávno jsem upgradoval PHP na verzi 5.2.6 ze čtyřky, což s sebou přináší nějaké nepěkné problémy.
MySQL mám též na verzi 5, ale tady jsem na potíž nenarazil, akorát se mi nedaří rozběhat PHPMyAdmina, což mi ale zas až tak nevadí, jsem totiž příznivcem příkazového řádku.
Software umí registrovat lidi, vytisknout bodovací listy či lístečky pod modely pro líbí-nelíbí.
Po zadání bodů - ideální by bylo, kdyby rozhodčí měli notebook s wi-fi a zadávali to rovnou, to zatím nemáme, tak body "přeťukáme" do počítače z bodovacích listů - to vyplivne výsledovku a vytiskne diplom.
Líbí-nelíbí vyhodnocujeme z jednotlivých hlasovacích lístků, které tam jenom myší nacvakáme.
Umí to vyhodnotit i speciální kategorie napříč modelářským spektrem a též CMK ligu s jejími "podivnými" pravidly. Dětské kategorie rozřaďuji podle věku. Když soutěž ukončíme, vyplivnu výsledovky přímo kolegovi na web, takže jsou výsledky k dispozici na internetu ještě ten den, kdy skončila soutěž.
Zajímalo by mě, v čem programovali jiní