Vážení, chtěl bych touto cestou vyslovit vřelé díky nad novým vzhledem tohoto fora. Toliko mě přepadla deprese, protože takové modely, jejichž ukázku jste umístili na titulní stranu, nezvládnu postavit ani omylem. KiR
Jen se bojím, aby to nemělo vliv na celosvětovou modelářskou komunitu
Mám chuť modelařit -> jdu se kouknout na fórum -> vidím kozy -> dostanu chuť na kozy -> přestanu mít chuť na modelaření ->koupím méně modelů -> klesne poptávka ->klesne nabídka ->nebude co lepit ->stále více lidí bude dávat přednost kozám
Ve stavbě : CVA19 Hancock - SCB 125 (Hasegawa), DD 797 USS Cushing (Tamyia), USS Independence (Dragon),IJN Ryujo (Fujimy),USS Maine (Combrig), USS Essex (Trump.),USS Missourry(Trump.) V přípravě : USS Texas (Samek),USS Lexington(Trumpeter) Hotovo:IJN Kiso,USS Indianapolis,HMS Hood,USS Vesuvius, IJN Ch13, USS Atlanta,USS South Dakota,USS Slater,I-400, pár ubotů,Masaryk
Hello Kitty je ta největší blbost, ale zasmál jsem se. Horší byly ty slečny na začátku. Dnes se ve škole holt zdržím, protože mi učitelé nevěřili že tahle stránka je o modelech a tak za trest budu luxovat ateliér.