Tak vidím, že na ModelBrno stačíš postavit ještě něco dalšího. Je to fakt moc hezký, budu si muset taky nějakého "modráka" postavit.
Ale takhle to nedokážu...
Kurňa dost dobrej kousek Jenom mi troch vadí na tý první fotce to zesvětlení otevřenejch krytů a klapek. Je to takový moc pravidelný a pruhatý. Jinak ale smekám. Velmi pěkně a rychle postavený.
A to je všetko? Tak som urobil potom a nakoniec a musím Maťko skonštatovať že je to Gratulujem. A pruhovaný asi nie je...mám pocit že vieš fotiť asi tak dobre ako ja a potom tie farby tak vyliezajú, to chce
no ja nefotim, foti fotak a keby som mal lepsi fotak ako ten moj stary 2mpx Sony a este by som vedel fotit, tak pisem na nejake fotoforum Ja som vyuceny letecky mechanik a modelar, tak sa musite uspokojit s tym co sem davam
To Skrivan: 4 roky na intraku priamo na letisku medzi podobne postihnutymi je najlepsie studium. Len skoda, ze je to uz trochu davno. ( Delfinek hned pod oknom, zaseknut sa v kabine Su-7 a nemoct sa dve hodiny dostat von , to boli casy)
To Pavel S: to co je za oslovenie "pane Jursa", sme na nejakom vedeckom fore? som Martin