obracím se na vás se žádostí o pomoc a radu chtěl bych stavět helcatta od Gawy 1:32 s trupovým číslem 17 což je tříbarevný stroj se žraločí tlamou,ale bohužel nějak nemůžu najít třípohledový nákres kamo a pokud se dochovalo tak i foto. Jo a nevíte zdali na to někdo v tomto měřítku dělá dekály? taky nemůžu nic najít. Díky
To, že jsem paranoik, ještě neznamená že po mě nikdo nejde
Před chvílí jsem měl možnost podívat se na práci kolegy Jež staví stejný stroj ve stejném měřítku ale od Trumpety.Musím trochu závidět,neboť na mé stavebnici si už zub času řádně zahlodal,proti trumpetě působí jak hračka.Pokroky jsou pomalé,neboť na modelu se snad neobejde nic bez úprav.Z kokpitu nezůstal kámen na kameni,z původních dílů stavebnice nepoužiji nic. a teď jsem zjistil, že o tvory na vypadávání nábojnic,pracně vyvrtané a ztenčené jsou někde jinde než hlavně kulometů ,moje chyby,měl jsem se podívat už před prací.takže celý panel příde vyřezat a udělat z výstražné tabulky. Model je přerytý a bude se nýtovat. Zatím mám hotové jen toto:
Trochu jsem pokročil na kokpitu,musel jsem ho o 5mm prohloubit,sedačku mám už hotovou,(škoda že není v leptech),přibývá to pomalu,už teď se děsím podvozkových šachet
.No příští týden by se mohly zlepšit už i fotky,snad.
Už 16 let. 92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% se zdravou myslí a hudebním vkusem,hoď si tohle do podpisu. http://www.modelyletadel.wbs.cz -můj amatérský web Love Spitfire !