Ornamenty- to je to nejhorší pro mne .... , nejsem rozený grafikopísař ,ale snad to bude alespoň trochu vypadat k světu . "Kozáky" má pořádný, to ano, na číňanku ažž mooc ..
vazne pekne veci, konecne dalsia nova a velmi potesujuca tvar na poli CS figurkarov Osobne si myslim ze dracik na chrbte bude super tesim sa na neho a ornamenty na leme kimona som si nejak moc nevsimol, pravdu povediac az po precitani reakcie, su dost jemen, ale na druhu stranu je to aj lepsie aspon je to take jemne a nic tym nepokazis inak by si kontrastnymi farbami v ornamentoch mohol poukazat na prilis vela chyb PS: tym som nechel povedat ze tam nejake su, natolko som to enstudoval
No Pavle super. Za prvý obdivuju tvojí rychlost. Máš asi období, že tě to hrozně baví a sedíš u toho furt. Na druhý straně opravdu moc pěkná práce. O kérce na zádech taky uvažuju, ale něco menšího. Těšim se na Mánii, bude na co koukat.
Díky všem /Figiman,cesnak ,Rastislav atd,prostě všem /
Ornamenty - cesnak to trefil přesně,jsou jemné proto , že já je prostě neumím namalovat rovně ,jednu jak druhou a takhle jemné to nebude tolik moc vidět / ta prasečina / .
Vašek- rychlost ... , no ono je to trochu jinak , měl jsem je tak nějak rozpracované v základu ,ale teď marodím ,asi ještě nějakej den budu /takovej blbej úraz v práci - záda/ ,ale ruce mám zdravé, naštěstí , takže teď můžu malovat a malovat .........