Vážení kolegové a kolegyně....na základě reálného zážitku z Perníkova navrhuju vytvoření "Einheits-Label",neboli "jednotné jmenovky" k přinutí ta klopu či kapsu....něco takovéhohle....má-li kdo jiný návrh,sem s ním
Přílohy
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Na co vektory???? Podle mě zbytečnost. V reálu to bude cca 8cm široký a to se nějaký kostičky (který stejnak nevidim) ztratí. Navíc né každej má Corel, ale PNGéčko otevře každej a vložit textový pole de i v blbým windousovským malování. Toť muj názor. A kdo chce vektory, mustr má a může si s tim pohrát
Jen by mě zajímalo, jak by měla bejt cedulka velká a kde se nechaj sehnat ty připínací pouzdýrka.
Vladimír Bareš Rozdělaný: Tatra 813 CAS32, Chevy Monte Carlo 1978, USS Princeton CG-59
na všechny dvojí metr máte takhle to přeci nejde dál jedny mentalitou omlouváte druhý čeká kriminál _______________________________________________________________________________________________
Připínací jmenovky mají v papírnictvích - teda aspoň u nás v Práglu, nebo v Makru. Kdyby byl problém, klidně je tu koupím, ale téměř jistě nepojedu do Brna, takže by tam byly jmenovky na nic To, co mám doma, má rozměr 8,5 x 5,5 a to asi bude standard. Dostala jsem to jako PRESS na Open Dayi v Přerově (posledním )