Asi jsem se zbláznil, ale od té doby co se na "válce" oběvila tahle lodička, nedá mi spát. Už jsem na to vyšťoural i nějaký lepty a dělový hlavně, i když ta cena... Je to od f. Doyusha. Tak kdyby jste někdo měl zkušenosti s tímhle modelem, nebo aspoň s kvalitou této firmy dejte prosím vědět. Dík
Já jsem tento model před časem začal stavět, ale zatím dokončený není. Podle mého je to povedený model i když nějaké nedostatky má. V tomto měřítku a s takovým množstvím podkladů z něho jde udělat špičkový model. Mám k němu plechy od GMM a ty jsou víceméně nutností. Hlavně zatím nemám, ale časem je určitě pořídím. Od této firmy mám ještě Shimano, ale tady je problém nedostatek podkladů.
Díky za odpověď. Jen ještě malý dotaz. Ty lepty a hlavně jsem objevil jen na zahraničních e-obchodech. Nebo se dají sehnat na tohle měřítko i někde tady?
Novota píše:Díky za odpověď. Jen ještě malý dotaz. Ty lepty a hlavně jsem objevil jen na zahraničních e-obchodech. Nebo se dají sehnat na tohle měřítko i někde tady?
Tak dneska mě ta krasavice(od f. Aria) přišla, bohužel má jeden nedostatek - není tam stavební návod A proto prosím o pomoc, neměl by ho někdo alespoň oskéněnej?