Ahoj, většinou byly čluny přiřazené podle barev k jednotlivým stěžňům. Barevné provedení v tomto případě je pouhá fantazie. Běžná fregata jich měla od 3 do 5. U modelu bylo člunů 7 ale zbývající 3 na loď dávat nebudu. Pro reprezentaci jsem tam dal launch, pinasu, bárku a kutr. Snad to model trochu oživí. Akorát nevím, jestli kutr dát na bárku nebo zavěsit na bok nebo záď.
Famozne Inak ta strasne obdivujem.Mne na tej plachetnici nic nesedi ani palubi nije.Spodnu som musel riadne tmelit inak by som tam mal 0,5cm medzeru. Nesedi ani vrchna paluba s toho mam moru.Neviem ako to esteticky zakryjem
Máš to fakt nádherné.. A můj názor na plachty - k těmhle lodím neodmyslitelně patří, bez nich jsou ty lodě prostě jen "poloviční"... To máš jako by jsi na Lamborgini obul obyčejná kola 14...
Díky chlapi, půjdu teda do verze s plachtama. Stani, z těch palub si nic nedělej, je to holt stará stavebnice a nic nesedí pořádně, ale s trochou trpělivosti se to dá. Hlavně u horní paluby jsem měl problémy v oblasti přídě, ale dořešíl jsem to přidáním trochy polystyrenu. Můžeš nahodit nějaký fotky?
Marosi mas moc krasnou lod a neveril bych co s tim plastem de provest !! Stavim zrovna stejnou lod ale ze dreva, uz ji mam temer hotovou ...ze to byla ale fuska Jinak ja tu svou necham bez plachet, s par plachtama budu stavet az dalsi.
Ahoj, píšu zase po delší době, protože na modelařinu mám čas jen když je zima a venku hnusně. Mám vyrobena všechna ráhna, která čekají na nástřik. Největší radost mám ale z vitríny, která konečně zamezí přístupu všudypřítomného prachu. Fotka není zrovna povedená, ale je tam strašně málo světla, tak jen pro ilustraci.