Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Technika ‹ Rozestavěno
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Výrobní linka(Hetzrú) BMM Praha a Škoda Plzeň

In-progress builds
Odeslat odpověď
Příspěvků: 486 • Stránka 8 z 33 • 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 33
  • Odpovědět s citací

Re: Výrobní linka(Hetzrú) BMM Praha a Škoda Plzeň

Příspěvekod marosi » 16 úno 2009, 20:58

Tak..briefing:Na motor kašlem ...došli peniaze!!sparvim vnutro prvizorne(nejake dratečky,atď..)Vnutro je streknute slonovinou...čakam kym vyskne farba...Zajtra možno foto :(
Rozpracované : JagdPanzer 38 (t) "Hetzer" Mid prod. - Eduard 1:35
Sd.Kfz 142 Stug III Ausf.G Early prod. - Dragon 1:35
KV-1 simplifield turret (mod.1942)Pz.Kpfw V "panther" ausf.D w/zimm - Dragon 1:35
Hned :D : Steyer 1500 SKUPINOVKA SteyerSom asi krepý ale prepadol som čaru 48-mičky...:-)
marosi

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Radek Richter » 16 úno 2009, 22:49

Blackoshi to by mi teda zajimalo jak se ti to povedlo vsechno dav do kupy... ja se s tim porad nejak nemuzu porvat, je sice pravda ze to zkousim jenom na sucho ale nevim nevim :roll: nemuzu na sebe nasadit poradne podle predstav ani korbu s vanou... :arrow: a jediny poradny co sem zatim udelal je ze jsem nalepil motorovou prepazku... ze bych to nejak po.urvil tou prepazkou :-k
Radek Richter

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Blackosh » 16 úno 2009, 23:57

Takto nejak :-D
Fakt neviem prečo Vám to nesedí :) Spodok mám zlepený v hromade a vrch tiež.Vznikli len malé otvore na koncoch bočných stien aj to od spodu,ale silou sekunďáku to v pohode dosadne.A myslím si,že to miesto prekryje držiak blatníkov... :arrow:
Přílohy
1.jpg
IN THE DARKNESS EVERYTHING BECOMES CLEARER THAN DAYLIGHT [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Blackosh

• Odpovědět s citací

Příspěvekod olematon » 17 úno 2009, 00:49

Na Eďáckom Hetzerovi som toho veľa nepolepil, ale práve tento zadný plát áno, a tie medzery mám väčšie. Nechcel som to moc siliť sekunďákom, lebo som sa bál, že by to skrútilo vaňu, tak to radšej budem tmeliť. Ináč, pekný postup, je určite fajn pocit mať interiér z krku. Lepty si si objednal tie priamo na Eduarda alebo tie výpredajové na Draka?
olematon

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Radek Richter » 17 úno 2009, 12:49

hm hm hm vidim no, ted jsem to uz asi po dvacaty zkusil na sucho a snad teda nejak sedne :x
Radek Richter

• Odpovědět s citací

Příspěvekod StaniModelar » 17 úno 2009, 21:10

Zatial kompletizujem interier.Veci co budem smostatne striekat necham oddelene.Cez vikend by som to mal streknut a cely buduci tyzden budem patinovat a uzavrem ten interier.
Přílohy
P2170036.JPG
Moje modelky na FB :)

https://www.facebook.com/groups/858245070947955/
StaniModelar

• Odpovědět s citací

Příspěvekod FiSe » 17 úno 2009, 21:43

Vy teda jedete, panove =D>
Ja toho myho mam zatim ve stadiu rozmerovani. Rozhodl jsem se, ze ho necham uzavrenyho. Sice s interierem, ale videno pouze otevrenyma poklopama, je tam spousta toho, co se musi predelat, dodelat a upravit a abych rekl prevdu moc si neverim, uvidime...
Hoch Habsburg
FiSe

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Radek Richter » 17 úno 2009, 22:42

stanni, ty to chces delat jak? jen otevreny poklopy nebo celou strechu pryc? ja jsem na tom ted tak stejne jako ty, akorat s dvema rozdily:
1. na nejaky strikani se.u, fouknu bilou a zbytek natru stetkou
2. jsem ted pry zanet prudusek ale skoro nic mi neni, takze az do vikendu :mrgreen: :paint: uvidime
Radek Richter

• Odpovědět s citací

Příspěvekod D.Hawk » 18 úno 2009, 09:56

Podle me sundana strecha na edikovi asi fakt nema smysl..kdyz ted vidm kolik je tam chyb a nutnejch dodelavek :? Skoda ze uz ho mam skoro hotovej, zbytecna prace...
Jinak Radku preju brzké uzdravení, me zase skolila chřipajzna, ale citim se taky celkem ok, takze hrr na 38..
D.Hawk

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Radek Richter » 18 úno 2009, 16:07

tak prvni fotky ze skody plzen :) zatim vypada takhle, s interierem asi koncim, du foukat bilou, zatim vsechno relativne ok AZ NA JEDNU BOTU... v me stavebnici se vubec nevyskytoval ramecek H takze jsem musel osadit jinej ¨mantl nez mel bejt, mel jsem ve stavebnici pouze tenhle, tak jsem ho co nejlepe upravil, ale ne horni casti ma mit uplne jine detaily, s tim kazdopadne nic nesvedu :(
Přílohy
P1010006.JPG
P1010005.JPG
P1010003.JPG
P1010002.JPG
Radek Richter

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Blackosh » 18 úno 2009, 20:26

Martin Lehel píše:Na Eďáckom Hetzerovi som toho veľa nepolepil, ale práve tento zadný plát áno, a tie medzery mám väčšie. Nechcel som to moc siliť sekunďákom, lebo som sa bál, že by to skrútilo vaňu, tak to radšej budem tmeliť. Ináč, pekný postup, je určite fajn pocit mať interiér z krku. Lepty si si objednal tie priamo na Eduarda alebo tie výpredajové na Draka?

Martine dík...ineriér mám za sebou a ďalej sa nepohnem,čakám na plechy :) objednal som si na Tamku-tie najdrahšie 8) kvoli blatníkom,výfuku a schuzen.Radšej som mal zobrať na draka 8) tie na Eda už sú v stavebnici na pár detailov... :twisted:
..no a vyzerá to,že sa to tu už trochen hýbe :-D
IN THE DARKNESS EVERYTHING BECOMES CLEARER THAN DAYLIGHT [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Blackosh

• Odpovědět s citací

Příspěvekod StaniModelar » 18 úno 2009, 21:27

Radek Richter píše:stanni, ty to chces delat jak? jen otevreny poklopy nebo celou strechu pryc? ja jsem na tom ted tak stejne jako ty, akorat s dvema rozdily:
1. na nejaky strikani se.u, fouknu bilou a zbytek natru stetkou
2. jsem ted pry zanet prudusek ale skoro nic mi neni, takze az do vikendu :mrgreen: :paint: uvidime

Ja budem mat len poklopy otvorene.Ale ajtak spravim intros aby sa nepovedalo aj nejake oleje a chipping tam dam.Ja este do introsu fuknem surik.
Ja ked som mal chrypku tak som spravil na 90% hrubu stavbu.Takze mne ta praceneschopnost pomohla :grin:

StaniModelar

• Odpovědět s citací

Příspěvekod StaniModelar » 18 úno 2009, 21:29

Blackosh píše:
Martin Lehel píše:Na Eďáckom Hetzerovi som toho veľa nepolepil, ale práve tento zadný plát áno, a tie medzery mám väčšie. Nechcel som to moc siliť sekunďákom, lebo som sa bál, že by to skrútilo vaňu, tak to radšej budem tmeliť. Ináč, pekný postup, je určite fajn pocit mať interiér z krku. Lepty si si objednal tie priamo na Eduarda alebo tie výpredajové na Draka?

Martine dík...ineriér mám za sebou a ďalej sa nepohnem,čakám na plechy :) objednal som si na Tamku-tie najdrahšie 8) kvoli blatníkom,výfuku a schuzen.Radšej som mal zobrať na draka 8) tie na Eda už sú v stavebnici na pár detailov... :twisted:
..no a vyzerá to,že sa to tu už trochen hýbe :-D

Ja uvazujem ze mozno fotolepty nekupim.Ked kriza tak kriza. :grin: Fakt by som to bral len kvoli schurzen

StaniModelar

• Odpovědět s citací

Příspěvekod marosi » 18 úno 2009, 22:11

Tak...motor..serem naň vnutro je streknute a idem lepiť dalej!!![ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ][ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ][ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ][ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ][ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ] :arrow:
Rozpracované : JagdPanzer 38 (t) "Hetzer" Mid prod. - Eduard 1:35
Sd.Kfz 142 Stug III Ausf.G Early prod. - Dragon 1:35
KV-1 simplifield turret (mod.1942)Pz.Kpfw V "panther" ausf.D w/zimm - Dragon 1:35
Hned :D : Steyer 1500 SKUPINOVKA SteyerSom asi krepý ale prepadol som čaru 48-mičky...:-)
marosi

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Fíkus » 19 úno 2009, 13:11

Si to měl slepit komplet když je to šedý jako celek... No já stagnuju, doháním životně důležitý věci co sem pohnojil od soboty takže stavba nějakej čas bude stát :cry:
A kde je Fifinka...?
http://www.modelforum.cz/viewtopic.php? ... okou%C5%A1
http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=121&t=23403
http://www.modelforum.cz/viewtopic.php? ... t=Frydrych
http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=57&t=24595
viewtopic.php?f=58&t=30564&start=0
Fíkus

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 486 • Stránka 8 z 33 • 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 33

Zpět na Rozestavěno