Gratuluji, krásný kousek - jako živý.Měl jsem možnost ho vidět in natura - viz snímky z Kanady 2002.Ten žlutý je civilní a tahá terče pro Hornety a jeho pilot už lítá Sabre předlouhých 40 let.
Ke stavebnici jsem si koupil dva sety od CMK - Interior set - kokpit a zbraně Armament set - bzdící štíty a nábojové schránky CMK sety na sabreho jsou jedny z nejlepších setů od CMK, pasovaly dobře, až na bočnice kokpitu, které jsou spojeny se zbranovou šachtou, ale ani to nebylo zas tak hrozný. Stavba šla dobře prostě hasegawa, nejhorší část stavby byla přilepení nových konců křídel z resinu (canadair mk.6 má křídlo verze F-30 a ve stavbnici je F-40, které je o trochu delší viz obr.) které jsou ve stavebnici, resiny od hasegawy byly měkký a ještě krátký a po zabroušení dorejvat rytí to byla taky mňamka. Hasegawa opět měla blbě kamuflážní schemata i s odstínama barev. barvy co jsou uvedeny v návodu jsem si koupil a z nich jsem namíchal barvy které jsem použil. Dekály jsou ze stvebnice, kvalita byla průměrná, dělal jsem s lepšíma ale i s horšíma. To je ke stavbě asi všechno. [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]