Ludek Spunda píše:Hezkej korzarmoc se mi libi patina vrchni casti,priste taky zkusim vic zapojit pistoli do patinovacich technik
Akorat co jsem koukal tak na spodni casti krytu motoru ti trosku ulitlo ryti vid? Vubec se nedivim protoze jsem nedavno dostavel presne tuhle academku takze vim,ze ryti bylo potreb dost a dost.Ja osobne jsem preryval komplet cely trup...taky si mel takovy problem s dopasovanim vsech dilu?Hlavne ten kryt motoru byl prisernej...Ale jinak model nadhernej,az bude moje patinovaci technika na tvoji urovni tak budu spokojenej
Jo, na krytu nebylo skoro zadny ryti a ta krivost je dusledkem zbytecneho spechu

Licovaní dilu bylo tak napul - treba trup a vyskovka uplne v pohode, zato kridla a spoj kridla-trup chtely vic brousit a dopasovat - to same se mi opakovalo i u druheho kusu (ktery budu prave brousit a tmelit), takze je to urcite chyba formy... no a zbytek jsou plechy nebo scratch a tam se to tezko soudi

U tohoto kusu, protoze je tam Aires motor, drzi kryt fakt na dobry slovo, protoze trup je uriznutej hned jak konci ten kryt, jinak by se tam ten motor nevesel.
Jo za pochvaly moc dekuju, nektere patinovaci techniky jsem okoukal od Villalby, i kdyz si to stejne delam trosku po svem. Doporucuju skouknout stranky klubu v Mlade Boleslavi, maji tam postup krok za krokem, to je docela sikovny.
http://kpmmb.valka.cz/stranka.php?ozn=4 ... llalba.php