Jakub Vilingr píše:maro94 píše:ahoj Jakube,
mal by som na teba jednu otazku..pises ze pouzivas farby "H" a Sidolux...ja chcem tiez prejst na takuto kombinaciu...pouzivam zatial revell syntetiku a na to davam potom Sidolux...ak das farby "H" a na to Sidolux, nenastane ziadna neziaduca reakcia ?
dik
Kombinaci Tamiya akryl, Tamiya syntetická, GSI Mr. Color, GSI Aqueous Hobby H a další řadu barev v klidu přestříkávám Sidoluxem - vyhovuje mi, protože je absolutně neagresivní. Problém nastane při nastříkání barvama Mr. Color přes Sidolux - pak se může povrch roztrhat....
vorvan píše:Kubrte, je to moc hezkej Iljušin, ale malinko si s dovolením rejpnu - ta zelená je zajímavě a hodně olítaná, skoro až moc na muj vkus (o ten samozřejmě nejde), ale spodní plochy jsou naproti tomu docela čistý... je to v takovým podezřelým kontrastu. Jinak samozřejmě parádní práce, mě by do toho nedostrkali ani párem volů.
Pavel Šenk píše:Kubo, v sobotu jsem mluvil s piloty co na kombajnu lítali a říkali, že v životě neviděli jiný kužel než zelený (horní barva) nebo černý. Tož ten modrý je možná trochu mimo, ale co už. Navíc podklady na tuhle mašinu nemám, tak jen dávám do placu jak jsem koupil. Vím, je ti to platný jak mrtvýmu zimník![]()
Jakub Vilingr píše:Michal Šourek píše:Kam se ti poděl díl C18? Takový ten velký dekl zespodu centroplánu?
Jestli je to to co si myslím, tak jde podle mě o pohyblivou klapku za chladičem, takže jsem to tam nenalepil a nechal to v zavřenej poloze. Je to alternativní díl. Mám za to, že je to tak uvedený i v návodu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků