Musím se svámi podělit o radost , jaký mají v revellu přístup k zákazníkům. Někdy před vánocemi jsem zakoupil přes inzerát model lodi Arkona od revellu (1:72) přes inzerát. Inzerát byl od člověka ze slovenska a v něm stálo, že model je kompletní. Cena byla 300,-. Po domluvě po mailu, jsem model zakoupil. Za čtrnáct dní model přišel na poštu. Po otevření a shlédnutí jsem ale nenašel obtisky. Druhý den jsem napsal jsem maila prodávajícímu o chybějící věci. Odpověď byla, že se omlouvá a že je doma už nenašel a ať se nezlobím. Model jsem zatím nechtěl posílat zpět jen kvůli tomu a tak jsem zkusil poptat ČR dovozce a prodejce. Vždy mi přišla negativní odpověď. Na zahraničním modelforu jsem jednou viděl, jak někdo poslal žádost přímo na revell. A tak jsem to zkusil také. Sesmolil jsem mail v angličtině a poslal. Odpověď byla, že není problem objednat obtisky ale musím to poslat písemně či telefonicky. Nevím jak bych se s němcem domlouval, tak jsem posal dopis v angličtině. A čekal. Cca za 14. dní přišla do schránky obálka s potiskem Revell a v ní byly dekaly na tento model. Nestačil jsem se divit a řekl si ono to doopravdy funguje. Tak na závěr ještě jednou dík do revellu ( samozřejmě jsem jim poslal děkovný mail) a vy mi promiňte jak jsem se rozepsal
Ja mam podobnu skusenost s Hellerom. Kupil som si Lansen 1/72 a bol tam prasknuty prekryt kabiny. Vyplnil som prilozeny letak a kabinku mi tak do dvoch tyzdnov poslali.
s Revellom mam podobne skusenosti....v lancasterovi mi chybali priehladne diely...tak poslali cely novy ramcek....tak isto aj s eduardmi......chybal mi jeden diel...opat bez problemov, dokonca mi poslali aj cast masiek ktore sa uz nerobili, pretoze jeden arsik mi chybal a ja som to pri kupe neskontroloval...asi az za 2 roky....nove uz prisli z kabuki.....