téčko pěkný,možná bych zmatnil pásy to je vkusu každého sudruha,možná to vytáhla fotka,ale podložka je nějaká universal? na tý by chtělo ještě popracovat
my bike , my freedom
Tatí, můžu jít ba rappovej koncert,stojí to pajcku. Zapomeň! A když si koupím lístek sám? Zapař si !
Neni to hotový - ještě přidělej pásovinou kládu do držáků na zádi vozidla...
- Musíme si pomáhat. Informace, které potřebujeme, tu vždycky někde jsou. Jen ten, kdo na nich "sedí", nesmí být moula, který si myslí, že jsou jen jeho.
- Modeláři neodpouštějí ani tu nejmenší chybu - zvláště ne tu na svém modelu. Řežme raději do modelů, neřešme modeláře.
- Modely nejsou tak levné, abych je stavěl jen z krabičky a nechával všechny jejich chyby bez povšimnutí...
Mostný tank ....MT-55,tých sme v autoparku mali dost Vyzerá byt dobre spravený,ale tie naše sa nepoužívali a boly omnoho viac zaprášené ešte pritlač na patine a bude to oukej
Tak jsem to zkusil trochu vylepšit.Ty podložky jsou moje smrt,nějak mi to fakt nejde a když mi to nejde,tak mě to nebaví Ty pásoviny na kládě ještě dodělám
Paráááda toto je už niečo iné Nepovažuj ma za rýpala,ale tá váha mostu na predu sa odrážala aj na podvozku.Nakláňalo to celý stroj dopredu,ale to neber nejak vážne,ja len že som to sledoval na vlastné oči
Ano, súhlasím, teraz to vypadá dobre, tá podložka budila taký umelý dojem. Snáď ešte tá poloha podvozku, ako píše kolega Blackosh. Ten most dokáže v tomto uhle podvozok prevážiť dopredu. Ale inak moc pekné.