Byl jenom za 390.-Kč a vždycky se mi líbil. Na Henschela jsem dal to co se mi líbilo a v týhle kamo tam nebylo a to krátká anténa, krátký výfuky a kanon MK103. Ve zkratce řečeno, už to není podle zkutečnosti a je mi to jedno. Udělal jsem ho bez patiny jako muzeálního.
...mňa z teba porazí ( ),tento model mám pod posteľou už vyše roka a vedľa neho modely,ktoré sú tam aj dlhšie.Ako ťa to môže baviť,v kuse lepiť a lepiť a lepiť...???
Ináč na to,ako rýchlo si to zrejme postavil,to vypadá good...Snáď už len prestaň upravovať fotky.
Hlavně se každý den nemůžu dočkat, až skončím v práci a přetrpím 1,5 hodiny jízdu MHD a konečně dojedu domů a vrhnu se na modely jako hladovej vlk na kozu. Sice v práci dělám na letadlech a vrtulnících 1:1, ale to mě moc nebere, páč si to nemůžu slepit a nabarvit.
PS: Fotky musím trochu upravit, páč mám blbej foták, fotky jsou moc tmavý a šedivý a nebylo by na tý fotce nic vidět.
Tajemství to není. Dělám v Leteckých opravnách Kbely. Rád se s tím chlubím, páč to nedělá každej. Většinou montáže. Dneska jsme strojili podvozky na Mi-17 a sundavali z podstavců tzv.koz a šla do lakovny na nástřik vnitřků. A ted momentálně s partákem strojíme(špíš on já pomáhám, on má větší praxi) a dáváme dohromady reduktor vrtulníku Mi-17 aby mohl být namontován do mašiny.
šimon hub píše:hele filipe neznáš tam náhodou někoho se jménem CSERMELYI
Jsem tam teprve chvíli, ale co dělá, to je důležitý. Jestli taky není na jiným pracovišti. Letecký opravny mají asi 290 zaměstnanců, takže pokud není v tom hangáru vedle toho dřevěnýho po Luftwaffe, tak nevím. Jednou jsem se bavil s nějakým Kazachem, ale nevím jak se jmenuje. Není to on?
I/JG1_Bloodbath píše:...a neostalo tam okrem hangára po Luftwaffe aj niečo iné?,mal by som záujem...
Asi 100 metrů od našeho hangáru tam jsou nějaký betonový kružnice s číslama, taky po Luftwaffe , asi na seřizování kompasů páč je to stupnice 360°. Pak tam vyčuhujou ze země různý zakopaný věci jako podvozkový nohy z Migů atd. Podle mě tam toho bude na území letiště hafo zakopanýho, hlavně drobný předměty z rozmezí 50 let. Ten drevěnej hangár slouží při natáčení Hollywoodských filmů jako byl Král Artuš a ted tam točej nějakou První válku.