Naposledy upravil LR_ dne 13 led 2014, 15:48, celkově upraveno 4
Bob 1 píše:Lze opravit stříbřící obtisk ?
Jinak to není vůbec zlé
Hellboy píše:pokud budes dělat chmelnic víc pořiď si tohle http://www.modelbox.cz/product_info.php ... ts_id=4755
Jinak dobrý holt měl mechanik hodně barvy a velkej štětec ale jinak to vypadá slušně
Monika M. píše:Mám pomůcku od Šráma, ale podle mě se musí trošku dodělat doma, jinak není úplně nejšikovnější (možná je to tím, že jsem blondýnka). Chybí tam výšková stupnice pro udržení vodorovnosti, chybí stupnice úhlů náběhu, takže se všechno musí odměřovat, nebo si tam aspoň výškovou stupnici domalovat. Škoda, že se nedají vyřešit jakékoliv zarážky nebo aretace, usnadňující přesné nastavení (asi by tam musela být ozubená kolečka, jinak nevím, co s tím) - při utahování šroubů se i přesně nastavené držáčky pohnou ve směru dotahování a veškeré předchozí měření jde do háje, ale tohle bude nectnost všech těch pomůcek. Pokud by tam byla stupnice úhlů náběhu, tak se aspoň je čeho chytit a nastavení opravit. Další nepříjemná věc je to, že úchytky, které by měly model fixovat na stojanu, odřou barvu.
Sláva Vaňous tu Šrámovu pomůcku používá, ale nechal si k ní vyrobit nějaké další prvky, usnadňující udržení geometrie.
LR_ píše:No to o tom odírání barvy mě taky napadlo, ale u tý pomůcky od JH models jsem na nějakym obrázku zahlídnl že by ty plošky měli být pogumovaný snad.
Monika M. píše:LR_ píše:No to o tom odírání barvy mě taky napadlo, ale u tý pomůcky od JH models jsem na nějakym obrázku zahlídnl že by ty plošky měli být pogumovaný snad.
Právě jsem si tu pomůcku od JH models objednala, tak pokud vydržíš, otestuju ji a uvidíme, jak dopadne (až poletí z okna).![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků