SAKR-PAKR..! Vypadá to parádně..! Jo,a ještě jsem si vzpoměl na jeden nápis v kabině německého letadla,který jsem viděl..(asi ho ještě někde mám..) a ten zněl v češtině přibližně takhle..: "Emile nezapomeň po přistání před vystoupením z letadla vypustit vzduch z palivové nádrže.!" ..dodám,že "Emil" byl německý slengový výraz pro piloty..
a ked to bude v celku cca rozpatie kridel ?a akym motorom to budes pohanat?predpokladam ze toto bude lietajuca rc maketa... par blaznov ako ty poznam a zasluzia si pozornost a obdiv,nielenze to vyzera maketovo ale este to aj lieta a k tomu velmi pekne lieta... skoda ze Gotovany uz asi nebudu...tam sa par takych ako ty scadzalo a bola tam vzdy pohodova atmosfera z vonov ricinoveho oleja,,,
Tak mi to nedalo. Za to může "zdesko"!!! Dal mi sem takový krásný rozpis, že jsem ještě něco málo přidal. Snad už to bude stačit. "Curtiss" ví, ale pro "slavkosse": Model je v měřítku M1:8, rozpětí bude asi tak 1450mm. Motor je ale elektro. Holt ten zvuk bude chybět. Ale mě to tolik nevadí. Doufám jen, že poletí -a ne jednou. p.s.: nehledejte mouchy, na fotkách je to větší jak ve skutečnosti...
Tak držím palce, ať to stihneš do června na Ampérfest. Resty na Caudronovi už mám hotové (vyjma koleček) a víkendu jsem udělal záložní napájení BECu. Máš to taky nějak pořešené nebo se spoléháš jen na regl?
Si myslím, že by to do června mělo vyjít i tím mým pomalotempem. Zatím to mám plánováno jen na BEC. Uvidím, jak hodně mi bude topit regl, až všechno zapojím a roztočím motor s 15" vrtulí. Možná nebudu riskovat.
Lipolka 300mAh dvojitou shotkyho diodou a je vystaráno. Váží mi to 16g a to jsem smršťovačkou a kablíky fakt nešetřil. Zvaž to, byla fakt škoda přijít o tak krásný éro na "vycucané" pohonné baterky či závadu reglu .
Je to obdivu hodna stavba len čo je pravda, ale jeden zanedbateľný detail, zdá sa mi ze jeden pristroj na ľavej strane je dole hlavou, alebo to tak bolo aj v skutočnosti?