Vysekal jsi z toho šrotu solidní kousek.... Pominu tématický námět u čs. hraničního sloupu, jinak pěkně udělaný, ale asi by měl být Mercedes v šedé kamufláži,ale jako celek je to pěkné.
jo jasně já to udělal podle fotky , teda tu kamo , a pak se mi to zdálo moc holý , a tak jsem moc nepřemejšlel že by to mohlo bejt tematicky mimo . ... díky... snad nebudu pro smích...
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"
Jirásek a Borovský se asi v hrobě točí jak turbína, ale mě se to líbí moc. Ne jen auto, ale i celkově. ta krajina je úžasná.
" Dobrovolníci k obsluze útočných děl vystoupit!"
Život vojáka od útočného dělostřelectva je krátky, ale smysluplný!" MÁŠ OBROVSKOU ŠANCI JAKO POKUTOVÝ KOP - SPRÁVNĚ HIP HOP: HIP HOP JE TU HIP HOP JE V NÁS, OVLÁDNE I VÁS, PŘICHÁZÍ JEHO ČAS.
Já vím Já vím ... znouze cnost , ale musíš uznat že ty skopčány na naše práva močili , tak proč ne i jejich pes ? co. samosebou je to s mírnopu nadsázkou....
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"
to dělá ten rámešek kolem folie , oni ty zadní jsou oddělávací a ne zasouvací jako ty 4. zbívající , a dávaj se tam jen kvůli střeše... a děkuju za pozitivní ohlasy.
Pěkná práce, ale chybí ti tam hákový kříž. Nebo tam není úmyslně s možností účast v Německu???
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek "Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími "Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským, že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
tohle je paráda, strašně rád bych se na to podíval na živo, musí to bejt paráda, ty fotky prostě........když si toho svýho mrnouse vemu do ruky a uvědomím jak je to malé, máš můj obdiv